-Nattis Värld- -

Det här med självförtroende
Den här låten passa perfekt till ämnet.

Skulle bara vilja säga till er allihopa att ni är vackra som ni är! Låt ingen få er att tro något annat. Förr så hade jag inget bra självförtroende alls, men insåg med tiden att det råkar ju vara så att jag faktiskt är snygg. Som alla andra är. Alla är fina på sitt egna speciella sätt och jag hoppas att ni, mina fina läsare inser hur vackra ni är.

Det har pratats lite om detta de senaste dagarna i min krets och det är inte konstigt att så många tjejer och killar idag tänker som de gör om sig själva med tanke på all påverkan som media har. Man behöver inte se ut som de i tv eller i filmer. Tjejer i musikvideor som dansar runt i bara bekini med hur fina kroppar som helst. Men tänk såhär: Många av de har inte ens ÄKTA skönhet, mycket är falskt, se då på er själva, ni har äkta skönhet!! De är de tjejerna i media som använder sig utav en massor av olika saker för att göra sig "vackrare" som har så stor press på sig och så mycket tankar om att de inte räcker till. Vi borde vara glada att vi slipper det och tänka att vi har den sanna skönheten!

Stå på er allihopa där ute. Tänk... Att NI är vackra!!!!
Börja dagen med att se er i spegeln och tänk om er själva att ni är hur snygga som helst. Alla andra i din omgivning ser det du ser!
Bild på mig ifrån gårdagen :)


En kort update om igårkväll och dagen idag
Det slutade med att jag åkte hem till Elena så hade vi en mysig pluggkväll. Skrev ett tal och pluggade på en redovisning. Så idag på morgonen hade jag och Carmen en redovisning för en steg 3 grupp i spanska om våran resa:) Allt gick bra. Sedan gick det ännu bättre på mitt tal i svenska C där jag vfick MVG. Jag blev huuuur glad som helst!! Det gjorde verkligen min dag!
Efter skolan hade jag följe med Nella ner till stan, gick och fixade lite grejer och stötte på några vänner så vi käkade lite pizza innan jag hade lite av de sista grejerna att fixa + sola solarium innan jag åkte hem. (told u im getting addicted)

Nu ska jag fixa lite grejer här hemma och sedan bara ta det lugnt :) <3 Puss och kram på er där ute och tänk på det jag sa!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0