Neervöööös

Nu är det fan inte många timmar kvar! Är skitnervös! Men resan kommer gå bra! Är bara så förväntansfull. Stressad med att jag kanske har glömt nånting, Jaa, massor!

Nu vet jag inte hur det kommer vara med bloggandet därborta men förhoppningsvis kan jag köra nåt i alla fall :D <3

Väskan är packad, jag är iordning och allt annat är fixat. Ska bara äta frukost och fixa det sista. Sedan kör jag och pappa in till varberg för att sedan samlas me hela spanska gruppen vid skolan så åker vi sedan till landvetter! Jag längtar som fan. Kan knappt fatta detta ens!! :D

Me right now



Är som sagt jättenervös men vi får la hoppas att allt går bra :D
Snacka om att jag , Xiomi o Carmen kmr ha skiiit kul att bo tsm i en vecka. Stackars Ana som vi ska bo hos hahaha :D

Nää herregud vad magen kurrar och pirrar samtidigt. Jobbig känsla endå:P haha. Nu ska jag äta frukost.
Ni får ha det så bra här i Sverige mina gullepluttar! Hoppas jag kan blogga där nere. Annars kommer jag blogga när jag väl är hemma och köra ett inlägg för varje dag! :D Annars blir ju ett inlägg suuuuuperlångt! :D
PussoKram på er <3 Ta hand om er nu :D Och ha det så bra

Hemkommen

Kom hem för en stund sen ifrån stängningen, är aningen trött men ska äta, duscha och börja fixa redan nu!

Haft en jättetrevlig dag faktiskt, skola och alltid lika trevligt med tjejerna. Tyvärr var inte Nella där idag men jag, Bahar och Shqiponje hade det trevligt med en speldag. Både kortspel, yatzi och råttfällan. INTE ILLA ;)
Efter skolan så tog jag mig ner till stan. Det var dags att växla pengar! ME LIKE. Spanien är farligt nära nu!

I alla fall så när jag kommit till donken så träffade jag Bahar där så blev det fete dags. Till min stora förvåning så såg jag att även Nella och Anders kom dit. Mycket skratt inne på donken idag! <3 Thanks guys

Stängningen gick bra idag, var inte alls lika trött idag som tidigare stängningar, trots att jag typ inte sovit nåt

Tänkte uppdatera lite här nu om Italien resan! :
Here it comes

Onsdag 6/4
Flyg från Säve 10:55, Samling 9:30 på flygplatsen.
Vi landar 13:50 i Rom :D <3
Efter att vi samlats lite på hotellet och sådär så börjar redan allt på en gång typ. Redan första dagen blir det saker att se. Såsom spanska trappan och Fontana di Trevi. Lätt att jag ska önska mig nåt där (A)

Sedan alla andra dagar vill jag inte skriva ner redan nu ;) Det blir ju roligare att uppdatera om det när allt väl har hänt!

Onsdag 13/4
Hemresa 7:25 ifrån Rom
Ankomst Säve 10:30


Snacka om att jag längtar som fan! Helt sjukt vilken tur jag har som får två fantastiska resor såhär! Me so very happy<3



avslutar me en bild på mig :D





Studentkläder :)

Fick lite av studentgrejerna idag! :) Och självklart som vanligt när jag får något nytt så måste de på direkt! Så jag sprang in på en toalett och tog på mig de.

Såhär ser de ut i alla fall:
Inget fel att skryta med att man är student! :) <3



Me like me like :)

Förövrigt så har jag inte haft en så toppendag. Fått reda på lite grejer som man inte blir så glad av direkt :/ Men jaja, vad ska man göra. Får väl försöka få upp humöret lite. Jag och Helene får ta oss en mysis i soffan! :) <3

Hoppas ni haft er en bättre dag i alla fall :)

Imorgon blir det stängning på jobbet så då slutar jag 02,30. JIPPIE! haha



Svar till kommentar;)

Det har inte hänt så mycket den senaste tiden faktiskt. Skola, jobb, packning, umgås me brudarna ;).
Är sjukt spänd inför mina resor nu! På söndag bär det av! KÄNT WÄJT ANIMÅR!!!


-den som gapar efter mycket mister ofta hela stycket...


Den här kommentaren hade jag fått i förra inlägget. Kan inte den som skrev detta vara så snäll och berätta för mig vad personen ifråga menar med detta :) Hade dessutom varit väldigt intressant att veta vem du är;)
Får väl också tillägga att jag tycker att det ibland händer att man får lite roliga kommentarer och sådär. Kan det vara så att de alla är från samma person?

Nyfiken-nyfiken-nyfiken. Det är jag det.

Kul om man får reda på om personen ifråga faktiskt är den jag tror. Oj oj oj :) Då blir det -
Den som gapar efter mycket får snart lära sig hur man håller käften ;)



Sen ville jag också vara såpass gullig att skicka ett hjärta till en speciell person "<3" Hoppas du förstod att det var till dig;)



10 pointz<3 och svar på kommentar

Kom hem för typ en halvtimme sedan, har jobbat från 17-02:30. Så var det bara att ta nattbussen hem.

Idag i skolan så satt vi och planerade för 10 Pointz<3. Så ska våran tävling heta. Vi satt idag och bestämde oss för olika regler och varje utmaning.
Vi ska använda oss av en kortlek och varje siffra har en betydelse, utmaningen måste göras annars får man ingen poäng, dessutom ska allt antingen filmas eller fotas så det kommer att komma updates här med intressant innehåll kan jag lova! ;)
Vill inte avslöja våra utmaningar i förväg för då blir det inte lika kul!! :) Tävligen pausas då jag är iväg på mina resor!

Stacey har också hoppat in. Vi alla drog varsit kort idag så på måndag kör vi igång!! :D

Slänger in en bild på mig och Stacey från min födelsedagsfest. Älskar den!


Fick ju en fråga i kommentaren av "Anonym". Den löd såhär:
Fina bilder! Vad var det egentligen som hände med Jorge och med Arif? Är ni inte vänner längre?

Ärligt talat så är det en svår fråga. Vad som hände kommer jag inte svara på, lite privat om varför det tar slut med pojkvänner och så vidare. Men jag kan absolut förstå att du är nyfiken. Bloggen är full med saker om dem och helt plötsligt ingenting.
Jag kan ju säga såhär; Vänner och vänner. Det finns olika typer av vänner. Ibland har man vänner man har en as bra kontakt med, och ibland så är det svårt att bevara kontakten efter ett uppbrott. Jag vill inte skriva för mycket då andra kanske kan bli upprörda.
Men kontakt finns :) Och betyda för mig kommer de alltid att göra. Sedan vet man ju aldrig vad som händer i framtiden, antingen blir en kontakt med en person sämre eller så blir den bättre.   - Hoppas att det ger ett hyffsat svar till din fråga:)

Goldminer med lillebrorsan<3

Satt och spelade med Williham. Försökte ta bild på oss men det gick inte så bra. Såhär såg det ut i alla fall:P

 



Vi e väl för söta :)

In the end it doesnt even matter



Torskat totalt de senaste dagarna för Linkin park! Bästa!

Trevlig dag i skolan idag. Började med engelska. Jag är hur  trött som helst idag och jag var en aning störd. HAHA, tror D klassen kommer tro jag har nåt seriöst problem.
Men nej, jag är ju den snällaste och mest normala man kan hitta :)

Sen var det världens tråkigaste håltimma och efter det italienska. Vi pratade som fan om Rom resan idag, typ bara om den. Jag är så jäävla taggad, som alla andra i gruppen, längtar som fasen! :D

Sen så hade jag slutat såsom Bahar och Nella, men vi satt kvar i skolan. NO LIFE. HAHA nej, men det var trevligt att sitta ett par timmar och bara softa, spela kort och sådär
Vi ska börja med en tävling har vi bestämt oss för, vi ska utmana varandra med en massor av saker och det är tills vi tar studenten, den/de som förlorar får bjuda på lite alkohol. Hehe.
Lätt att jag kommer vinna!
Våra tävlingar kommer jag att uppdatera mer om här:)

Nu sitter jag hemma och jag hör rykten om att det blir grillning idag? :O SÅ GOTT

Wiiee

De senaste dagarna har mest vart mysdagar med kompisar och så vidare :)
Idag var det utbildningsmässa i sparbankshallen. Så vi fick prata med en massor av olika högskolor. Fick många fina pennor och mycket gott godis :) MYS! :D

Idag var det ett möte angående Spanien resan så tänkte skriva lite om den.
Är så jävla taggad måste jag säga! Speciellt efter idag.
Åkte dit med Xiomara och hennes föräldrar. Trevligt att träffa de igen :) Sedan så satt vi där inne, alla med sina föräldrar, utom jag haha. Pappa jobbar ju :)
I alla fall så gick vi igenom en massor med saker om hur allt kommer gå till och sådär. Jag längtar som fasen! Det kommer se ut som såhär:

Utresa sön 27mars
Avresa Landvetter 11:55
Ankomst Amsterdam 13:25
Avgång Amsterdam 14:55
Ankomst Madrid 17:30

Sedan blir vi hämtade och det blir ett par timmars bussresa till Salamanca!!!

I Salamanca får vi undervisning i fem dagar kl 9-13. Där får vi träffa andra studenter från världen över! Vi får frukost och middag hos familjerna som vi bor hos. Lunch äter vi tillsammans allihop. Sedan får vi på eftermiddagar/kvällar guidade promenader, besök i katedralerna, museer,  dansinstruktion, föreläsningar, filmer, en "tapas" runda, utflykt till Segovia (akvedukt från romartiden) och Avila
På kvällar kommer vi gå ut och festa! Nice som fasen blir det. Och självklart ska det väl shoppas lite! :D

Hemresa sön 3april
Hämtning med buss från värdfamiljen, Transport till flygplatsen efter rundtur i Madrid!!!!
Avresa Madrid 16:20
Ankomst Amsterdam 19:00
Avgång Amsterdam 21:00
Ankomst Landvetter 22:30

LÄNGTAR SOM FAAAAAAAAAAAAAN <3




Kommer försöka ta så mycket bilder som möjligt!

Avslutar med en bild på mig innan jag åkte till skolan idag


Hejsan hoppsan

Det har inte hänt mycket speciellt det senaste egentligen, skola, jobb, sova hos Elena.
Stackarn som får stå ut med mig. Hihi.

Jag tänkte mest dela med mig utav en låt jag fastnat helt totalt för. Tack vare Bahar. Älskar den verkligen! Hon spelade upp den på sin gamla telefon ifrån stenåldern, när vi var påväg till gympan i onsdags.
Efter det, var jag fast.

Ne Yo alltsååå bästa! <3


Sthlms resan<3

Jag börjar där jag avslutade senast :)

Jag gjorde mig ju iordning som sagt för att gå och se Enno och bandet spela! Asså det var så jävla lyckat. Jag var så jäävla stolt och hade fruktansvärt ont i halsen sen haha. Kan väl inte klaga. Man väljer väl själv om man ska stå och skrika och gapa :D
När han kom hem från jobbet så fixade vi lite och förberedde oss. Sen åkte vi bild till Harry B James. Hade det jättetrevligt med folket där och god mat.
Alltid trevligt att träffa nya människor och uppleva nya saker.

När allt var klart så kom vi hem till slut, satt och softade lite men sedan orkade jag inte vara vaken mer. Var väl lite tråkig men jag höll på att somna sittande :P haha

Dagen efter så vaknade jag ganska sent. Men gick upp och gjorde mig iordning, väntade på att Enno skulle komma hem från jobbet. Så gick vi sedan ner till Salem centrum och käkade sushi :D
Sen så blev det lite umgänge med folk hemma hos Enno, drack lite. Eller kröka som man säger i Sthlm. Så blev man full. Eller tankad som man säger i Sthlm.
HAHA. Man får alltid lära sig nya ord av dem.
Asså, ni vet de uttalar ordet "fjortis" som "fjåårtis". Så jävla fult. Och när jag påpekar detta blir man ju en aning nerröstad eftersom man är omringade av stockholmare! HAHA

Sen på lördagen skulle jag åka hem. Hade velat stanna längre men det kommer väl fler tillfällen :D

Hade det verkligen jättejättetrevligt :D!!!!



Enno förbereder sig för att vara grym på scen.
Finns inga ord för hur stolt jag är över honom. Han spelade fan med guitarren över huvudet. Sedan spelade han med tänderna till och med :O hahah. Han är en riktig jävla rocker alltså! GRYM ÄR DUUUU!!!



Såhär såg jag ut innan det var dags att gå. Snodde Ennos hatt och hade ett svart linne med vitt strass på ryggen. Hade även ett par svarta leggins med skinndetaljer.
Fick höra under kvällen att "du ser mycket rockigare ut än vad jag hade förväntat mig" jag svarade: "Ja men det är bara för idag" :D



Han rockade som fan!! :D



Bild på Enno och Oliver. Han är en riktigt skön kille han med. Vi fick oss ett trevligt nattsamtal:)
Denna bilden är ifrån när killarna skulle följa mig till centralen. Så detta är i Salem.


Hade verkligen skitkul där. Jag kan tänka mig att nästa gång blir ännu bättre.
Jag är sådan som person att jag älskar att träffa nya människor och få göra roliga saker. Det är tråkigt att bara sitta hemma. Jag vill liksom göra saker!:)
Nåja. Jag bara babblar. Hade det riktigt bra i alla fall! :D


Just gotta love life

Vart jättesegt på bloggfronten, jag vet. Men som sagt, fortfarande inget internet hemma. Sen har jag dessutom haft fullt upp precis hela tiden!

Torsdag:
Lilla jag fyllde äntligen 20 år. Underbart! Dagen började lugnt, sen var det bara att göra sig iordning och vänta på att pappa skulle sluta jobbet. Sen åkte vi in till stan och handlade en massor för min fest. Självklart fick jag gjort mig min första handel inne på systembolaget. De var riktigt nice. Hon i kassan bara kollade på mitt ID och sen tillbaka på mig. Så sa jag "20 idag", hon log och sa grattis :D NICE!
Sedan när vi var klara med allt så hämtade vi upp Emelie på stationen så körde pappa oss till Håsten. Jobbigt att bära in allt sen men jag och Emelie är starka tjejer! :D
Sen firade jag min födelsedag med familjen där. Jättemysig dag verkligen.
Här kommer några bilder ifrån dagen


Fredag:
FULLT UPP! Jag var så fruktansvärt stressad. Självklart försov vi oss lite och först och främst skulle lokalen göras snygg. Sedan mig. Jag, Emelie och Inti gick och bar på grejer till lokalen och jag hade fortfarande rullar i håret för att göra håret lockigt. Jag tänkte vafan skit samma. Håsten har sett mig i alla olika stilar! :D
Katrin hade gjort det JÄTTEFINT i lokalen. Vi alla hjälptes åt med det sista och sen var det bara att vänta på folket.
Hade verkligen en jättetrevlig kväll. Blev lite för mycket dricka men vafan. Det var ju endå min 20års fest!
Hoppas att alla hade en likabra kväll som jag hade :)
<3
Blev jätteglad för all hjälp jag fick av allihopa. Fick jättefina presenter också!!!
Här kommer några bilder jag har fått ifrån Mela <3


Fler bilder kommer längre fram <3

Lördag:
Vakna-städa-äta-softa-göra sig iordning-tjejmiddag hos Nella-tillbaka till Elena-filmkväll-sova

Bra jag gjorde det där va;) Fick jättemycket hjälp i lokalen. Alla var helt sega och döda. Helst av allt hade jag nog velat sova hela dagen men det gick ju inte!
Det blev en jättetrevlig tjejmiddag hos Nella och ätit en massa god mat hela dagen. Först pizza och sen tacogratäng a la Bahar. :D Riktigt nice.

Söndag:
Sega-hem-seeeeeeeega

Måndag:
Kom till skolan och till min förfäran hade vi bara spanska den dagen. Neh, det var underbart att bara ha en lektion. Men typiskt att man fick gå upp vid 08:00 när man började 12:10:D
Hjälpte Bahar med lite grejer och sedan efter spanskan drog jag mig ner till stan. Köpte en massa grejer. Typiskt mig att sätta sprätt på pengarna direkt när jag fått dem:P
Sedan var det fika med Gabbe på blå dörren! Underbar e du <3
Sedan körde Gabbe mig, Jennifer och Katrin till håsten. Sötast! Så blev det myskväll hemma hos de. Glömde bort tiden så missade bussen såklart:P

Tisdag:
Åkte hem-Duscha-Packa-göra mig iordning-in till stan(stationen)-åka med Jennifer till Göteborg!
Hade verkligen en jättemysig dag i Göteborg med allihop:)
Abbe hämtade oss på stationen och sen storhandlade vi! hehe söta lilla Jennifer. Sjukt att tro den lilla tjejen behöver så mycket.
Så åkte vi hem och det blev pizza med trevligt folk. Emelie var där självklart och Joanna, Arild, Abbe. Tog fram en flaska vin ur min väska så satt vi och tjötade hela kvällen.
När alla gått och Jennifer lagt sig så satt jag och Emelie och tjötade ännu mer!
Sen var det fan nanedags.

Onsdag:
Det var bara att vakna och göra sig iordning. Tog mig från Hammarkullen till centralen och sedan tåg i 4 tim till Sthlm!!
Enno mötte upp mig så softade vi i stan lite, käkade och sånt. Sen åkte vi hem till honom, Salem så lämnade vi min packning och sedan gick vi och köpte lite gott. Det blev att kolla på Hancock och sedan nana. Enno sov på soffan så la jag mig i sovrummet. Världens skönaste säng alltså. Där ska jag fan bostätta mig en vacker dag.

Nu:
Vaknade ganska tidigt. Såg en lapp och en kopp på golvet. "Godmorgon, Gillar du te? :) " så jävla söt. Han hade ställt fram en förberedd te kopp åt mig innan han åkte till jobbet.
Nu sitter jag och bara segar. Ska strax hoppa in i duschen och göra mig iordning till han kommer hem. Så ska jag äntligen få se BLAKK spela ikväll! Riktigt kul ska det bli!!!!


Jag vet att detta inlägget är suuuperlångt. Kan vara väldigt tråkigt för er att läsa så mycket. Men va ska man gööööra??!! :D

RSS 2.0