Det här med självförtroende




Den här låten passa perfekt till ämnet.

Skulle bara vilja säga till er allihopa att ni är vackra som ni är! Låt ingen få er att tro något annat. Förr så hade jag inget bra självförtroende alls, men insåg med tiden att det råkar ju vara så att jag faktiskt är snygg. Som alla andra är. Alla är fina på sitt egna speciella sätt och jag hoppas att ni, mina fina läsare inser hur vackra ni är.

Det har pratats lite om detta de senaste dagarna i min krets och det är inte konstigt att så många tjejer och killar idag tänker som de gör om sig själva med tanke på all påverkan som media har. Man behöver inte se ut som de i tv eller i filmer. Tjejer i musikvideor som dansar runt i bara bekini med hur fina kroppar som helst. Men tänk såhär: Många av de har inte ens ÄKTA skönhet, mycket är falskt, se då på er själva, ni har äkta skönhet!! De är de tjejerna i media som använder sig utav en massor av olika saker för att göra sig "vackrare" som har så stor press på sig och så mycket tankar om att de inte räcker till. Vi borde vara glada att vi slipper det och tänka att vi har den sanna skönheten!

Stå på er allihopa där ute. Tänk... Att NI är vackra!!!!
Börja dagen med att se er i spegeln och tänk om er själva att ni är hur snygga som helst. Alla andra i din omgivning ser det du ser!




Bild på mig ifrån gårdagen :)


En kort update om igårkväll och dagen idag
Det slutade med att jag åkte hem till Elena så hade vi en mysig pluggkväll. Skrev ett tal och pluggade på en redovisning. Så idag på morgonen hade jag och Carmen en redovisning för en steg 3 grupp i spanska om våran resa:) Allt gick bra. Sedan gick det ännu bättre på mitt tal i svenska C där jag vfick MVG. Jag blev huuuur glad som helst!! Det gjorde verkligen min dag!
Efter skolan hade jag följe med Nella ner till stan, gick och fixade lite grejer och stötte på några vänner så vi käkade lite pizza innan jag hade lite av de sista grejerna att fixa + sola solarium innan jag åkte hem. (told u im getting addicted)

Nu ska jag fixa lite grejer här hemma och sedan bara ta det lugnt :) <3 Puss och kram på er där ute och tänk på det jag sa!!

I love massage!

I söndags var det jobb, hajen och köpa hårfärg, hem och fira lillebrorsan Christoffer som fyllde år och sedan slängde jag i en blekning i håret. Ni skulle sett mig jag såg ut som ett lejon:D HAHA

Efter det åkte jag hem till Elena så slängde hon i en ljusbrun färg i håret. Så nu är det brunt people. Det är jättefint och jag är supernöjd!
Har tyvärr inte lyckats få en bra bild på det men det kommer :)


Igår så var det skola, men endast spanska. Efter skolan träffade jag Nella och Bahar men bara för en kort pratstund. Så blev det att hälsa på Katrin och Inti så blev det sleepover! Me like!


Idag Fick jag ta mig till skolan hade endast italienska så fick skriva klart uppsatsen vi skriver om romresan där. Sedan träffade jag Betim så fick jag massage av honom eftersom han går den kursen! Det var riktigt jävla nice ska jag säga! :D Duktig pojk!
Vad som händer mer idag återstår väl att se. Behöver plugga lite men tror att jag åker och hälsar på lilla Elenita igen :D <3

Det var väl en update om de senaste dagarna, rätt tråkigt att läsa faktiskt HAHAHA :D

Försökt att ladda upp lite bilder men det verkar som om att blogg.se har lite problem idag. Nåja. Ha det göttans :) <3

Life as it is<3

Nu är jag tillbaka igen efter ytterligare ett långt uppehåll. Men nu ska det vara slut på mina uppehåll faktiskt!

Efter mina utlandsresor har livet rullat på som det ska med skola och jobb, förutom det har jag alltid bra dagar med mina tjejer! Mycket har bestått av mysiga tjejdagar, sleepovers och firande av födelsedagar.
April och maj har varit smockade med födelsedagar. Bland annat firade vi Bahar, som fyllde år på valborg, hade en väldigt god vän till mig på besök några dagar på påsklovet, då var familjen bortrest, endast jag, Madde och Coffe var hemma. Vi hade det supertrevligt i alla fall:).  Sedan var jag i Göteborg med gänget där och firade att Emelie äntligen fyllt 20 år.

Den senaste tiden måste jag nog säga att jag blivit lite shopping mainiac. Efter att pengarna kommit har jag gått in på Gina flera ggr. Can´t help myself. I april var jag såpass duktig att jag fick köpt mina första Converse.


 
Två av de senaste toppar/linnen jag köpt från gina. Den i rött har jag även i grönt! :) Addicted, I know


Sedan får jag väl ta och visa min studentklänning jag köpte och samt klänningen jag köpte för att ha när vi firade Emelies födelsedag. Jag vart riktigt nöjd med klänningarna, det tycker jag man alltid blir när man köper grejer på Nelly.



På Emelies födelsedags fest



Studentklänningen.

Jag vet inte vad ni tycker men jag älskade de i alla fall, det är väl det som spelar roll egentligen :). Båda två är väldigt fina till en solbränd hud:). Nu innan studenten ska jag sola som en galning. Har blivit lite beroende tror jag (A)

Jag har fastnat totalt för ett par skor på topstreetwear. De ser ut såhär:



Sneakers med klack! Alltid velat ha! synd bara att de kostar ca 700 kronor. Men vi får la se!

Nu får jag väl endå ta och berätta lite om helgen! I fredags åkte jag till Malmö! Skulle hälsa på den käre vännen jag berättade om längre upp i inlägget.
Det var mitt första besök i Malmö faktiskt, staden är verkligen jättefin! Trivdes jättebra, det var nog inte första gången jag åkte dit! När jag väl kom dit så fick jag vänta lite, men det gjorde inget. Fick sitta och njuta av det goda vädret. Jag har nog aldrig blivit så.... hur ska man säga, uppraggad (?) innan. Fick inte vara ifred förrän Leon kom dit.

Första dagen var det att åka till Värnhem, Rönnen där jag skulle sova hos Maggie och Mohamed, vänner till mig. Så vi lämnade min väska så stack vi ut igen. Hem till honom för att fixa hans väska, han hade match då (fotboll). Det var jättekul att få se honom spela :) Han är jätteduktig! Hans lag skulle möta Rosengård. Hehe, det var väl roligt att få se lite av det stället, tror inte jag såg ett enda blont huvud, haha!
Sedan var vi hemma hos honom och åt jättegod mat!!

Lördagen såg ut som så att han kom och hämtade mig så fick jag se mer utav Malmö, han visade mig stranden och lite sådant, käkade lite. Sedan var jag hemma med Mohamed och tog det lugnt innan jag skulle hem till Varberg. Så fick jag träffa älskade Bahar, Nella, Eve och Alberto för att bli upphämtad av pappsen:)

Här kommer lite bilder:


HÄR SKA JAG BO!!!

Söta vi är va :)

Är riktigt nöjd med hur livet ser ut idag, saker och ting går väldigt bra för mig och studenten närmar sig med stormsteg!

Hoppas ni gillade min updatering. Nu ska jag bli duktig med bloggandet igen! Hörs imorgon, Puss&Kram <3

Italien, Rom, Pompei <3

Äntligen ska jag börja med bloggandet igen, det har varit ett väldigt långt uppehåll, det har varit fullt upp. Men här kommer i alla fall en update om hur min resa till Italien var.

Vi åkte den 6 april. Jag var så himla exaltrerad, som alla de andra. Denna resan hade vi väntat på i tre år nu och äntligen skulle vi få den :D



Satt med Elias och Dorlir på planet både tur och retur. Mina homies haha.



Flög över Alperna. Det var riktigt häftigt! :D




Hela gruppen, nedanför fanns Spanska trappan :D Det var jättemkt folk verkligen. Fortsatte man rakt från från trappan så fanns en fontän och sedan en gata med alla lyxiga affärer som Prada, Gucci, jimmy choo och många andra. Det var riktigt häftigt :)





Fontana di Trevi var jättevacker! Slängde i ett mynt och önskade mig något, vad jag önskade får ni inte veta;)

Detta var första dagen, för att korta ner mitt inlägg slänger jag in lite bilder från dagarna som följde.


Jag och mina rumskamrater :) från v, Elin, Mikaela, Jonna och slutligen jag :)


Colosseum!


På palatinen! Det var oerhört vackert med en massa saker att se!



Notera Dorlirs arm till höger haha!



Denna resan var helt underbar, jag har haft jättesvårt att välja ut ett par bilder för jag har nästan 1300 st. Men vi fick se en massor med olika platser och saker, massa kyrkor och liknande. Vi var även i Pompei. Allt var helt jävla fantastiskt :D
Vi var även på stranden och badade 2 ggr. Årets första dopp blev i Rom! Så nice! Vi åt jättemycket god mat och på kvällarna var det lite party på hotellets terass.

I Rom var det den varmaste våren på 100 år så vi fick jävligt mkt färg! Vi hade typ 30 grader, om nt mer ibland. Det var helt underbart! Jag vill åka tillbaka!! :D
Har blivit som besatt nu av att hålla färgen, försöker sola så mkt jag kan :D

Hoppas ni fick se något intressant i mitt inlägg. På facebook har jag lagt upp 600 bilder för ett tag sen så det är bara att kolla där om ni vill :)

Efter detta kommer ett inlägg om hur livet är nu och hur allt ser ut efter resorna.

Ha det så bra sötnosar <3 Tack för att ni läste

RSS 2.0