Update

Vart segt som fan på bloggfronten men här kommer en updatering :)

Tisdag:
Lönedag=Shopping. Fan va jag slösade den här dagen alltså! Åkte till gekås för jag behövde en massa grejer där. Fick äntligen köpt mig en riktig resväska för mina utlandsresor, en ny väska, som är mycket större än den jag tidigare hade. Väldigt bra med tanke på att jag verkligen fyller väskorna grovt mycket alltid. Tar med mig hela rummet:) Köpte lite nere på stan med:)
Sen träffade jag Jorge en stund :) Alltid lika kul.


Onsdag:
HLR
på gympan. Hjärt och lungräddning för er som inte fattade vad jag menade :) Min, Shqiponjes, Bahars o Nellas gubbe var ju lätt snyggast av alla


Vilka abs alltså. Riktigt sexig :) 


Sen drog jag mig hemåt till Elena och Carlos. Jättekul att få träffa de igen. Alltid bra med Elena och våra girltalks. Hon lagade mat till oss och sedan blev det lite tårta hemma hos hennes mamma för att hon fyllde år. En jättemysig dag:) Jag var tvungen och ta taxi ner till tåget för ärligt talat. Den dagen var det SVINKALLT ute och jag hade ingen lust att gå ner i det vädret!
Den dagen får vi snart göra om i alla fall :)



De andra dagarna har väl det inte hänt så mycket speciellt heller egentligen. Inte mycket mer utöver det vanliga. Har spenderat nästan alla dagarna hemma hos Arif. Hehe. Men vi har alltid ruuuwligt :) Sett mycket film har vi gjort! Ibland är det nära en typ tre filmer per dag. HAHA.

Jaah. Idag är jag inte på så bra humör. Så blogginlägget kanske är riktigt tråkigt. Är trött och seg.
Ska ta en buss om en timme så blir det lite jobb. Sen ska jag fan hem och bara slänga mig i sängen. SOVASOVASOVASOVASOVA.

Det ska jag göra! :D roligt va?


Såhär kan det se ut på spanska lektionerna

Ett litet klipp ifrån dagens lektion :) <3
Carmen o Xiomi målar ju jättefiiint :D

Stackars mej :/

Heheh neeh nu ska vi väl inte tycka synd om mig. Eller jo faktiskt!!
I helgen har jag verkligen mått skit!! MEN. Jag har ju haft en underbar person som gjorde allt så mycket lättare för mig. Arif har verkligen hjälpt mig jättemycket och tagit hand om mig:) Thank u <3


I helgen nu har vi sett jättemånga bra filmer.
Två av mina favoriter var "My name is Khan" Alltså, har ni inte sett den så är denna ett måste! Ett verkligt måste!!
Sen kollade vi också på "Welcome to the Rileys" Vilket är den nya filmen som Kristen Stewart är med i (Twilight) Den var jättebra! Också ett måste att se.

Men my name is Khan alltså den var underbar. En av de bästa filmerna jag har sett i hela mitt liv faktiskt. Det som är så hemskt är ju att liknande saker händer även i verkligheten.
Han som spelar Khan är en riktigt bra skådespelare som i filmen har aspergers syndrom och autism. En gripande film!

Det nya Spartacus avsnittet kollade vi på! ALLTSÅ CHECK IT OUT. Jag blir helt galen. Har verkligen inte tålamod att sitta och vänta ända tills lördag igen :(


Annars så bortsett från detta har inte så mycket hänt, förutom plugg. Har ju mitt religions prov på tisdag. Det kan avgöra mitt betyg så det är oerhört viktigt!
Jag gick hem en snabbis innan men nu är jag tillbaka här hos Arif. HÖHÖ. Det blir nog mer filmtittande tror jag.
Men nu ska vi ses film! Och äta kladdkaka som vi bakade mitt i natten. Jag menar verkligen mitt i natten för klockan var fan runt 03 på natten! HAHA.
En fröjd;)

Godnatt <3



Bild ifrån förra året. Snodd av Karolinas face. <3



Snodde den från Arif. Han kommer döda mig när han ser att jag har lagt upp en bild på honom. :) Hoppas verkligen att ni kommer på min begravning.



En gammal bild på oss..

BAY BAY

Riktigt trevliga dagar

Heeeeeejjj.. Allt bra eller?

Här kommer en update:

Onsdag: Först var det skola som gällde. Efter skolan fick jag stressa hem för att syrran skulle klippa mig. Det är riktigt bekvämt att ha en egen frisör. HAHA.
Sen fick jag bara fixa mig och packa lite grejer och sen var det bara att åka in mot stan och Håsten för att träffa Emelie o Co. Hade en jätterolig onsdag alltså. Sooom vi skrattade! Riktigt kul!

Torsdag: Katrin fyllde år. Så vi skulle ställa till med lite kalas. Jag tror jag och Emelie var i köket nästan hela dagen typ. Inte för att jag gjorde lika mycket som henne. Jag fick la vara mer som en assistent. Jag är ju inte den bästa i köket egentligen och det är inte någonting jag gillar att göra direkt. Men Emelie körde på med Lasagne som var gudomligt god och sen var det även smörgås tårta och en frukt tårta till efterrätt.
Det jag gjorde som mest igår var nog fan att diska.
Jag pressade riktigt feta vitlöksklyftor alltså och ärligt talat så luktar fan mina fingrar fortfarande. HAHA.
Vi kollade på Shan the man 2010. Alltså ärligt talat. Det är det bästa han har gjort. Om ni inte har sett så sök på youtube. Jävlar va rolig han är!

Här kommer lite bilder:

Y
Yummiiii

Inte nog med allt detta goda att smarra på. Jennifer, Elias och Josip kom också ifrån Göteborg. Och de hade med sig en massa baklava..
Ja fyfan. Igår blev det mycket ätande. Men det var ju en speciell dag så:)


Fredag: Sitter hemma hos Arif nu. Kör ett inlägg.
Jag drog hem, hämta paket till brorsan på hemköp och sen hem. Så tog jag mig en dusch, gjorde mig iordning och sen gick jag hit. Så det blir lite film och sådär
Vi ska kolla på Kopps. Den filmen är ju sjukt rolig!!

Hoppas att allt är bra med er och att ni fått er en lika trevlig vecka som mig :) Nu vart jag klar!!

Ha det bra
PussoKram vi ses på stan. HÖHÖ



Im back

Har inte varit så mycket bloggande ifrån min sida direkt. Men som jag nämnt tidigare är våran rauter sönder. Jag kan ju använda en data vi har. Men när vi är såpass många i familjen som använder datan så har man inte så mycket tid för att sitta här :)

Annars har det inte heller hänt så mycket som är värt att nämna heller. Hehe. Livet rullar på. Det är så oerhört mycket man har att göra nu, skolarbeten o.s.v. Man hinner inte göra mycket annat. Tankarna är så fyllda med plugg. Men måste ligga i nu så jag kan komma in på det jag vill sen i högskolan.
Mina förhoppningar ligger på att komma in i Stockholm. Det är inte direkt det lättaste att komma in där. Men jag känner att jag är såpass trött på småstadslivet. Vill testa på att leva i storsta´n.

Men men. Livet är väl som vanligt. Inget nytt och spännande som har hänt direkt. Bara det gamla vanliga.

Så vad ska man blogga om egentligen? Man får ju skrivkramp förfan av att INTE göra det :D

Måste väl tillägga att som ni märker så skriver jag numera som en normal person. Försöker släppa mina förkortningar och grejer. På sms kan jag inte tänka mig att det någonsin kommer att hända. Men här så ja :)
Nåja, tänkte väl mest bara skriva och berätta att jag lever ;)

Dagens citat ifrån mig:
"I locked it and threw away the key.. never will it be opened again"

Inte kanske alla som vet vad jag menar med detta. Men det är väl alltid bra att vara ett mysterium ;)




En gammal bild på mig och Emelie. Den lilla skruttan får man träffa imorgon :) Underbart kul ska det bli! <3

Utbildning på jobbet

Heheh va roligt titeln låter :) Jo jag fick lära mig bopen idag. För er som ej vet vad som menas med det så är det i alla fall där man gör all fritering :) Orkar inte gå in på det något vidare.
Jag tyckte i alla fall att dagen gick jättebra. Det var en rätt soft dag på jobbet utan en maaassor att göra. I skolan idag vare bara att lämna in psykologi arbetet och sedan skriva religions prov om Islam. Det kändes faktiskt som att det gick bra :D Kanske till och med jättebra!

Tragiskt nog sitter jag fortfarande vaken. Jag kom hem nångång efter klockan tolv. Vet knappt själv vad jag har för tankar i huvudet. Jag vet att jag har mycket att ta itu med :P Men men. Jag kan inte sitta och deppa. Jag ska gå o ta mej en dusch o sen ska jag leka hemma-spa me mej själv me ansiktsmask och liknande :) MYS...

Resten av helgen blir det nog bara plugg för det mesta. Ska ha ett filosofi prov på måndag som jag har missat + att jag har en väldans massa andra grejer jag måste göra. Uff, livet i skolan är inte kul. Men nödvändigt.

Nåja :)  hoppas att ni , min kära läsare mår bra i alla fall.
Ha det så bra



En riktigt gammal bild på mig och mina två äldsta yngre bröder. Det låter jättekrångligt kanske? Haha :D söt bild i alla fall. Tror jag var typ 9 år här eller något sådant :)


Nazism på Pederskrivaresskola!

Helt sjukt.. Så roligt att Nella lade märke till det.

Detta var i onsdags under håltimman som jag satt med tjejerna i Cafét. Om ni kan se tecknet på bilden så är det bra ;)
Det var typ som om att någon kört med lite smygnazism i taket alltså! Nu är det ju såhär då va: Hakkorset sitter åt fel håll så att det är ett solmärke MEN

Jag tror knappast att den jävlen som hade lite för mycket fritid hade som mening att göra ett solmärke i taket. Snarare ett hakkors.
Jag vet inte vad ni tycker. Men tycker ni inte att jag och tjejerna har rätt endå? Det måste ju ha varit en annan mening.

I alla fall så tyckte vi att vi var tvungna att göra något åt saken så Shqiponje fick ställa sig på ett bord och vrida på fläktgrejerna så att man inte längre skulle kuna urskilja tecknet.



Vad tycker ni själva? Jag tycker att det syns GAANSKA tydligt faktiskt.

Älskar att döda zombisar

Sitter i skolan nu o tänkte ba köra ett snabbt inlägg.
Våran rauter har gått sönder hemma så d e ganska segt me uppdaterande här. Men men :)

Igår hade jag en jättetrevlig dag faktiskt. Först va d skola o de alltid kul me tjejerna, d va jättekul o trf Shqiponje. Den lilla sötnosen har ju vart bortrest hela lovet så ..
Efter skolan så skulle jag hem te Jorge o hälsa på honom o familjen. D va jättetrevligt faktiskt :D
Vi hann kolla på 2 filmer o sen spela lite.. Vi spelade Call of duty - nånting HAHA :D Iaf så skulle man döda zombies o sånt:D Jag e skit skrajj för de jävlarna. Vi får ta en revansch mot zombiesarna nåndag faktiskt. Vi dog ett par ggr.. Next time you will diiee!! mother fuckers :D

Får la se va för intressant som händer idag. Ärligt talat blire en skit tråkigt dag. Bara skola o plugg.. fan va kuul!!

Har verkligen skit mkt i skolan nu. Vill nt ens tänka på d. Men d måste la göras.. :/


Tänkte slänga in min nya favorit låt :D I LOVE IT




Nu måste jag gå te filosofin... Skitkul :)

Ha d bra
Puss&Kram vi ses på stan

Mysdag både igår o idag :)

Hade verkligen en jättemysig liten tjejkväll igår me Bahar o Nella :D <3 Kom dit efter 6 nångång o så va d ba lite tjejsnack först. Sen gick jag o Bahar o köpte lite gott på Kvantum o så vare kortspel som gällde. De sjukt hur mkt stimulans vi får ifrån kortspel asså. Alltid lika kul!! Vi spelade Dam o bluff-nånting. D roliga e att jag ALDRIG kan vinna på Dam men gillar verkligen o spela de :D Sen på bluffspelet asså, shiit. De tjejerna bluffar som fan!! Jag e så jävla kass på o bluffa asså o de typ d som gör att jag vinner sen, cause I play it safe :D

Kortspel me tjejerna får mej verkligen o tänka på skolan. Kan nt fatta att skolan verkligen börjar igen imon. Lovet har gått så fruktansvärt fort. Man hinner nt tänka o så börjar skolan igen.
Vårterminen kmr endå va riktigt feeet najs :D Längtar som faen måste jag säga endå. De blir alla studentgrejer, mina resor o sen studenten :D FAN VA NAAAAAAAAAAAJS :D
När jag väl åkt hem te Veddige sen så åkte jag te Arif. Blev uppesittarkväll!! Tkr fan synd om honom, han får titta på massa kärleksfilmer o tjejfilmer me mej hahahah :D
E riktigt trött nu. Kmr decka direkt sen när jag ska sova :D

Idag så va d ett kort pass på jobbet o sen blev d en mkt väl efterlängtad dejt me min älskade lilla Mela :D FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN va längesen vi träffats. O d va så myyysigt :D D blev lite fetismat på jobbet o tjejsnack, sen körde hon mej te stationen så vänta jag där en stund för o ta tåget hem.
Va RIIIKTIGT nära på o missa gå av i Veddige för att jag somnade :O Herregud asså .. Läskigt. Tänk om jag hade vaknat i Borås lr nåt? OJ OJ

Måste visa den fina nya jackan jag har beställt :D



Visst e den riktigt sexig :D Har ju redan en i blå färg men tänkte, vrf nt en till i annan färg :D Bara bra! 399 på rean på topstreetwear.com nu kan man beställa räntefritt o fraktfritt o betala sista februari. Så jag passade på! Ett riktigt nice kap ! ! !

Bjuder på en bild på mej d va när jag va på stationen i Enköping o skulle åka hem i onsdags :)


<3




If I had no more time
No more time left to be here
Would you cherish what we had?
Was it everything that you were looking for?
If I couldn't feel your touch
And no longer were you with me
I'd be wishing you were here
To be everything that I'd be looking for
I don't wanna forget the present is a gift
And I don't wanna take for granted the time you may have here with me
'Cause Lord only knows another day is not really guaranteed

So every time you hold me
Hold me like this is the last time
Every time you kiss me
Kiss me like you'll never see me again
Every time you touch me
Touch me like this is the last time
Promise that you'll love me
Love me like you'll never see me again

Oh Oh Oh

How many really know what love is?
Millions never will
Do you know until you lose it
That it's everything that we are looking for
When I wake up in the morning
You're beside me
I'm so thankful that I found
Everything that I been looking for

I don't wanna forget the present is a gift
And I don't wanna take for granted the time you may have here with me
'Cause Lord only knows another day is not really guaranteed

So everytime you hold me
Hold me like this is the last time
Every time you kiss me
Kiss me like you'll never see me again
(can you do that for me baby)
Every time you touch me
(see we don't really know)
Touch me like this is the last time
(see everyday we never know)
Promise that you'll love me
(I want you to promise me)
Love me like you'll never see me again
(like you'll never see me again)

Oh oh oh oh oh



Update

Tjeeeena...

Längesen man blogga nu känner jag. Här kmr en update:)

D jag skrev i onsdags, d hände lr så ahhah :P
Resan hem gick helt galant! Hade tur när jag kom te gbg för jag hann me ett tåg te vbg på tio min :D Misha kunde tyvärr nt hitta på nåt men vi får ta d en annan gång.
Iaf så kom jag TILLSLUUUUT te Veddige, Känns som man hade rest en hel jävla dag.. D blev iaf lite film o så. Sen somna vi.. o faan..vi vakna nt förrän efter kl 16 dagen efter hahahhaha :D Riktigt nice.. Neeh men seriöst. D värsta jag vet e att sova bort hela dagen, men vi fick iaf tvättat lite o så. Lagade jättegoood mat :D
Tror d fan e våran favorit nu.. lr ah, nästan :)
Jag dör för Arifs mat.. han e min egna kock hihihi..
Sen på kvällen gick vi hem en stund till mej. O sen tbx te honom. Hahaha jag vet d låter konstigt men vi bor ju ba tio min ifrån varandra :P

Arif hade nt sett Spartacus. O jag sa faaan du måste se den. O jaaah, vi såg den!!
Vi började väl kolla på den runt tolv på kvällen tror jag. Fram te typ nio på morgonen, sen va jag tvungen o sova men han fortsatte kolla :D
När jag väl vakna sen så va d mest bara till o göra sej iordning o sen ba sticka:P
Jobbade stäng idag, 18-02:30. Jag lovar er. Jag känner mej som en gammal tant i kroppen just nu. HÖHÖ
D gick väl endå ganska bra på jobbet idag:) Kul att Arif o hans homies körde förbi en sväng :) O på en av mina raster gick jag ut o trf Bahar en stund. MYS

Imon så ska jag under dagen ta igen lite pluggande, de fan nt kul men ett måste. Sen runt eftermiddag/kväll blire kanske tjejkväll me Bahar o Nella <3 Saknat de som FAAEEN när jag vart borta o så :D We got a lot of catching up to do ! ! !

Får väl tillägga att jag har ett nytt nr nu peopleees!! Kan nt lägga ut d här direkt men om d nångång händer er att d ringer nån me ett konstigt nr så kan d vara jaaag ;) Watch out..
HAHA. Skittrött e jag men tro fan nt att jag pallar sova :S Im so wierd..

Nååja. Får ta o äta nåt, ta mej en dusch o sen sova lr nånting. PussoKram vi ses på stan!




GRrrrr... Spartacus.. Älskar den serien asså!! <3

Time to go..

Hinner bara köra ett snabbt inlägg. Ska strax gå o ta bussen in te stationen, vänta 2 tim på tåg, åka 4 tim tåg, kanske umgås me Misha en stund sen 40 min tåg te vbg. Sen blire buss lr tåg hem te veddige. HAHA.. jaah, resa hela dagen typ men man får mkt sömn iaf ;) <3

Hoppas allt e bra me er.
Sj mår jag rätt så bra faktiskt. Bortsett ifrån att de finns vissa saker man e orolig för, man vill ha svar men får inga.. Nåja... Guess I´ll just have to wait and see..
Har iaf vart väldigt skönt för mej att va borta i en vecka... skönt o kma ifrån vbg lite, o d va kul o se mer utav sthlm! Hade ju en jättetrevlig dag me Enno på stan. O sen va man me IQra oxå.
D ska bli kul att kma tbx te sthlm igen sen, hoppas d nt tar alltför lång tid :/

Nehee, nu ska man väl åka då. När jag kmr hem te Veddige ska jag trf Arif så d blir kul!! :D D blir la filmkväll lr nåt annat mysigt. Men men. Måste gå. Bussen går om tio min :O
<3

Love Ya´ll

<3 U gotta love music

Everytime you listen to a song,
the music will end

Sometimes, we all search for answers,
A thing that are easy to find in a song

So, even though the music will end
It doesn't mean you can't enjoy it.

Even though the lyrics won't be heard
They will still be written in your mind
The next time you are searching
You might find the answers from the voice within

So, listen to every song and enjoy it
Cause you never know when your questions will need answers



Lät du henne komma närmre?

Jag ville mötas nånstans nere på djupet
Jag har varit där förut o jag är inte rädd
Och dina ögon ja dem ändrar färg i ljuset
Men de kan titta nu jag är beredd

Lät du henne komma närmre
Var hon vackrare än mig?
Ja, det finns dagar som jag tänker mer på henne än på dig
Jag går bredvid men halkar efter jag orkar inte springa mer
försökt att visa dig med blicken men det är inte mig du ser
den här platsen är någon annans och jag måste hitta ut
hur ska man älska nån som har älskat nån förut?

Jag minns så väl hur hon blev presenterad
Men de var jag som lät henne komma in
Jag har försökt att ge dig hela skulden
Fast jag innerst inne vet att den är min
Vi står på gatan bryter meningar i mörkret
Utanför stadens finaste hotell
Dina händer ja de ber mig sova över
Som ett sätt att säga ”tack för ikväll”

Lät du henne komma närmre
Var hon vackrare än mig?
Ja, det finns dagar som jag tänker mer på henne än dig
Jag går bredvid men halkar efter jag orkar inte springa mer
försökt att visa dig med blicken men det är inte mig du ser
den här platsen är någon annans och jag måste hitta ut
hur ska man älska nån som har älskat nån förut?

Jag vissa stunder kan det kännas ensamt
Och du undrar vad jag tänker på
Så jag håller hårt och kryper tätt intill dig
Som om hon skulle försvinna då
O vi talar sällan högt om våran framtid
Vi talar aldrig högt om det vi har
Dina drömmar blir allt svårare att se nu
Och mina finns snart inte längre kvar

Lät du henne komma närmre
Var hon vackrare än mig?
Ja, det finns dagar som jag tänker mer på henne än dig
Jag går bredvid men halkar efter jag orkar inte springa mer
försökt att visa dig med blicken men det är inte mig du ser
den här platsen är någon annans och jag måste hitta ut
hur ska man älska nån som har älskat nån förut?

Älskar verkligen den här låten <3

MÅSTE JU BERÄTTA

Asså vafan, jag kan nt fatta att jag nt har skrivit nåt om detta?! Kanske för att personen i fråga ville säga d själv innan jag börjar babbla. Måste säga att d va skit svårt. Ville bara skrika ut d. När jag fick reda på detta så grät jag o jag fick jag ett riktigt tjej tjut, ni vet---


IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

Aaah,

Tyvärr kan jag för tillfället nt demonstrera men jag tror ni fattar ;)

Iaf. Kanske jag ska kma te saken nångång o nt ba skriva hur glad jag va.

De iaf såhär. Att i juni kmr min älskade lilla Victoria te Sverige igen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Asså ni har ingen aning om hur jävla glad jag blev. De helt sjukt. O vi har planerat så jäävla mkt grejer. Vi kmr ha så fucking jääävla kul!! Jag längtar grovt jävla mkt te hon kmr.
o vicky, om du läser detta.
Hoppas verkligen att d vi satt o planera innan kan få hända! D skulle va riktigt jävla awesome.

Vill nt skriva om våra planer förrän de e fullständiga :D Men jäävlar va d känns som 2011 kmr va mitt år. Massor me resor o grejer! D ska bli riktigt kuwl!!


Jag o Vicky genom ett år:
(Fick göra den i miniatyr för den e så jävla stor. Vill ni se större får ni ba klicka på den :) )

Nt hade jag en aning om att när jag gjorde den sista bilden o hade den som header i bloggen, att orden "we will meet again" skulle slå in så snart. Efter bara ett år. D sjuka e. D här halvåret som har gått nu har gått så sjukt snabbt. Jag har knappt hunnit tänka. O nu under vårterminen e d fan så mkt mer grejer som kmr hända. Drf kmr den tiden att gå fan så mkt snabbare.
Snacka om att jag längtar :D E så jääävla glad <3

När hon väl har varit här då så kmr d kma igen "Jag o vicky genom ett par veckor"!! FAn va najs. Hoppas verkligen att alla våra planer kan ske!
De måste ske! I Need to make it happen <3

Älskar dej o saknar dej jättemkt gumman. D ska bli sååå underbart kul när du kmr hit!! <3


NÖRD

Inatt satt jag bara o dreggla till en massa Twilight grejer.. Asså, jag e rolig asså men kan nt hjälpa d.

När jag va i sthlm så köpte jag inne på pressbyrån en typ tidning me flera stora Eclipse planscher. O nu inatt satt jag o dreggla efter massa annat..
Hemma, annars, i mitt rum har jag sån grej på datan ni vet sån sticker på locket. De en bild då från New moon. Sen har jag en Twilight plansch, en New moon plansh, de e då stora. Sen en liten Eclipse plansch. o en kalender för 2010.
Jag ska köpa en ny kalender. O har nya stora Eclipse planscher som ska upp.



De här sakerna budar jag på nu på tradera. De sånna typ strumpor man lägger mobilen i:) Vilket faktiskt e bra för jag skadar alltid telefonen heheheh..






Sen e d denna då. En bok om Robert. :) Hhii...


Sen hitta jag även dessa på lite olika internet sidor som jag faktiskt funderar på att köpa.. Ska jag lr nt ???!!




Kalendern o T-shirten e från discshop.se o sängkläderna e ifrån jysk.
Måste säga att jag e grovt jävla sugen asså.... :)

Var bara tvungen


En av mina favorit låtar som betyder skit mkt för mej. O dessutom me twilight i videon ;) Kan d bli bättre??



You are the strength, that keeps me walking.
You are the hope, that keeps me trusting.
You are the light to my soul.
You are my purpose...you're everything.

You are all I want, You are all I need, You are Everything ♥

Dagens låt :)

Tror ärligt talat att typ alla älskar den här låten! :D Klassiker!

BLAKK

Tkr ni verkligen ska ta er en titt in på denna sidan!
www.myspace.com/blakkofficial

Min vän Enno ni vet spelar i detta bandet. Enno e frontfiguren o han e hur jävla grym som helst! han spelar iaf lead guitar o ni kmr kunna höra hans grymma spel i deras låtar. Han har spelat i många många år o kan verkligen sina grejer. BLAKK kmr att bli något stort!

De e riktigt duktiga killar o de e värda att man tar sig en titt ;)

Gillar ni bra musik ska ni helt enkelt kolla in d här;)


De e riktiga badasses som är på väg att höja normen för Sex, Alcohol & Rock N Roll! :D

Ett band som kmr ta Sverige o resten av världen me storm!


Vart ska man börja?

Så mkt att skriva, så mkt att säga.. Så mkt jag nt kan skriva.. så mkt jag nt kan säga

Men kan väl börja me roliga nyheter o lite sånt dära :)

Torsdag:

I torsdags åkte jag ju då som sagt te sthlm :) D va riktigt nice faktiskt. Gick runt o kolla lite på stan så kom min käre Enno o mötte mej:)
Jag fick köpt mej ett par feeeet najsiga skor asså här får ni se en bild



De ser mkt ljusare ut än vad de e i verkligheten :)
Iaf så e d köpta på nilsons, kungsgatan i sthlm för 699 kr :D Ett riktigt kap! Älskar dom..

Sen fick jag även köpt mej den här:


Kmr nt ihåg va affären hette. Men d va iaf en affär me lite mer punk shit. Så hade de en massor me jättefina piercingar. D va skit svårt o välja vilken jag skulle köpa. Men föll för den häär! såå fin.. 99 kr gick den på :)

Jag o Enno gick iaf runt lite på stan. Käka donken..mmm yummi. Kan verkligen nt tröttna på den maten :)
D va jättetrevligt att få umgås lite faktiskt :)
När han drog sen så mötte jag upp IQra på centralen. D blev lite softish me henne o nåra till i stan sen drog vi hem te henne, köpte lite gott o dega :)
Dagen efter va d nyår.
O tro mej. Ni vill nt ens veta. Hahahha pallar knappt ens gå in på hur katastrofalt mitt nyår va. Jag kan ju iaf säga att d va d sämsta nyåret jag nånsin har vart me om

De senaste dagarna har jag haft extremt mkt otur asså när d gäller en väldans massa saker. Hoppas att turen vänder snart :)
Ups and downs all the time.. Men jag e starkare än va folk tror ;)

Nåååjaaa...

Efter d så tog man sej ba hem te fjärdhundra igen. Sitter bara o degar. E typ övertrött lr nåt. Har varit skit trött underdagen o så men nu känner jag mej hur pigg som helst :D

Hoppas iaf att 2011 blir årets år! D känns endå så. De nu d händer massa grejer me studenten o sånt. Kmr ju åka både te spanien o italien. Victoria kmr kma te Sverige i juni så hon kmr va me oss på studenten o allting :D D kmr bli så naajs.
Sen en massa andra grejer jag nt pallar skriva. Men känner endå på mej att detta kmr bli ett bättre år

2010 var ett förändrings år asså. Så oerhört jävla mkt grejer som har hänt som fått mej o inse jävligt mkt grejer. Asså, året har gått så fruktansvärt fort, just på grund av att d varit så fruktansvärt mkt drama. Jag hänger knappt me sj ibland..
D har verkligen varit ett av d sämre året i mitt liv. Mina hopp ligger nu på 2011.

I´ve got a feeling, that this year is gonna be THE year ;)


lägger upp en video från när jag va ute me Miro <3


RSS 2.0